Skip to content


Escape room Professor " Volta " Diest

013 / 30.22.55

Time to beat: 42'33''

Escape room Diest
Professor "Volta"

Stap binnen in het geheime Labo van “Professor Volta. Een spannende escaperoom gelegen op de prachtige locatie van B&B De Witte Hoef te Schaffen – Diest ten midden van uitgestrekte velden en boomgaarden. 

Jullie worden uitgenodigd om de geheimen van Professor Volta te ontdekken in deze unieke omgeving. B&B De Witte Hoef is strategisch gelegen, op korte afstand van steden als Hasselt, Beringen, Tessenderlo en Lummen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor avonturiers uit alle hoeken.

Betreed onze  escaperoom en laat je meeslepen in het verhaal van Professor Volta. Betreed zijn werkplek, volg zijn achtergebleven aanwijzingen en maak  de ultieme batterij.  Jullie hebben 60 minuten om de puzzels op te lossen en de wereld te veranderen. 

Escape
reserveer online of telefonisch op 013/30.22.55

3 personen € 78 / 4 personen € 96 / 5 personen € 110/ 6 personen € 120 / 7 personen € 133 / 8 personen € 144

Escape

Algemene info:

Hoe werkt een Escaperoom

Na de briefing worden jullie opgesloten in de kamer en begint de tijd te lopen. Werk samen, en ga op zoek naar oplossingen. Open de slotjes en langzaam ga je verder richting vrijheid. Zit je ergens vast, vraag een hint. Escaperoom is voor jong en oud

Wie kan deelnemen ?

Iedere groep van 3 tot 8 personen die op zoek is naar een leuke uitdaging. Beleef een spannende activiteit met familie, vrienden, of een teambuilding met je collega's.
Het kan allemaal in onze escaperoom.
Info over 8 pers.

Reserveren

Klik op reserveren en vul het formulier in
of
reserveer telefonisch op 013/30.22.55 Bekijk de agenda voor de beschikbaarheid.
Je kan ter plaatse betalen met payconic of cash.

Combineer met ander activiteiten www.locatevents.com

Locat Events heeft leuke activiteiten die je kan combineren met onze escape room. Natuurlijk is dit een optie en zeker geen verplichting.

Contact Professor Volta

Adres

Wittehoefstraat 12 3290 Schaffen

Telefoon

+32 013/30.22.55

Email

info@locatevents.com