Skip to content

 

Escape room voor 8 personen Professor Volta: Kraak de codes en ontsnap binnen de tijd

 

Welkom bij onze escape room Professor Volta, een uitdagende kamer voor groepen tot 8 personen met meer dan 23 opdrachten en raadsels. Ideaal voor  gezinnen met kinderen en volwassenen. Ben je echter met 8 volwassenen, dan raden wij aan om bv de groep in 2 op te delen om de maximale beleving uit de escaperoom te halen. 

Hier nemen we je mee op een spannend avontuur . Onze escape room is gebaseerd op het verhaal van Professor Volta Junior, een geniale uitvinder die een baanbrekende uitvinding heeft gedaan.  Ben je klaar voor deze uitdaging?

 

Professor Volta

 

Professor Volta, een verstrooide genie en wereldreiziger, is sinds zijn laatste reis geobsedeerd door een formule die volgens hem de wereld zal veranderen. Na jaren van onderzoek, heeft hij de oplossing gevonden, maar uit angst dat anderen zijn ideeën zouden stelen, is hij op mysterieuze wijze verdwenen. Gelukkig heeft hij aanwijzingen achtergelaten in zijn geheime laboratorium.

In deze escape room kunnen jij en je vrienden de uitdaging aangaan om de formule te kraken en de wereld te veranderen. De escape room is gevuld met verrassingen en onverwachte wendingen, dus wees op je hoede terwijl je de sporen van de professor volgt. Je hebt slechts 60 minuten om zijn aanwijzingen te ontcijferen en zijn levenswerk te voltooien, dus wees snel en doelgericht.

Wat is een escape room en hoe werkt het?

 

Een escape room is een spel waarbij een groep mensen samen in een kamer wordt opgesloten en binnen een bepaalde tijd moeten ontsnappen. Het doel is om samen te werken en binnen de tijd de codes te kraken om te ontsnappen uit de kamer.
In onze escape room Professor Volta draait alles over zijn laatste uitvinding: de Ultieme batterij .

 

Ontvangst escape room?

 

Voordat je begint krijg je een korte uitleg en film over het verhaal van Professor Volta.
Het is belangrijk om goed te luisteren en samen te werken om binnen de tijd te ontsnappen uit de kamer.

Escape
reserveer online of telefonisch op 013/30.22.55

3 personen € 78 / 4 personen € 96 / 5 personen € 110/ 6 personen € 120 / 7 personen € 133 / 8 personen € 144

Contact Professor Volta

Adres

Wittehoefstraat 12 3290 Schaffen

Telefoon

+32 013/30.22.55

Email

info@locatevents.com